Routebeschrijving

Een reis door Portugal is met recht een reis voor levensgenieters en cultuurliefhebbers. Portugal heeft naast veel cultuur ook prachtige natuurgebieden en is een geschikt ‘wandelland’. Tijdens deze reis verblijft u (in de buurt van) Sintra, Alcobaça en Évora.

Routebeschrijving 16-daagse rondreis
Dag 1 U komt in Lissabon aan per vliegtuig, haalt uw auto op bij het verhuurbedrijf en gaat op weg richting Alcobaça. De afstand van het vliegveld naar Quinta Antes o Vento is 100 kilometer. De reistijd is 1 uur en een kwartier. Aankomst Quinta Antes o Vento en intrek in een van de appartementen (De Adega of de Loja)
Dag 2,3,4,5,6 Verblijf vijf nachten in Quinta Antes o Vento. In het appartement ligt een informatiemap, waarin tientallen tips en ideeën zijn opgenomen. De reisbeschrijving naar Évora ligt klaar. Op dag 6 vertrek naar Évora. Aankomst: Monte de Serralheira Afstand: 205 km. Reistijd 2 uur en 10 minuten
Dag 7,8,9,10,11 Verblijf 5 nachten. Dag 11 reisdag richting Sintra. Aankomst Quinta do Corvo in Colares. Afstand: 154 km. Reistijd 1 uur en 31 minuten
Dag 12,13,14,15,16 Ook hier verblijft u 5 nachten waarop op dag 16 de reis naar huis gepland staat.

Reisperiode: 1 maart tot 1 juli en 1 september tot 30 oktober.
Aankomst- en vertrekdatum: De rondreis kan iedere dag starten. Er zijn geen vaste dagen voor gepland. De reisperiode kan desgewenst verlengd worden.

Meer in deze categorie: Verblijfkosten »